Soldreven Drypvanding

Vand dine planter når solen skinner – helt automatisk!

450,00 DKK

Ikke på lager

Aldrig har det været nemmere at vande dine planter!

Med Raingardens Soldrevne Drypvandingssystem skal du blot bruge en vandbeholder og en solbeskinnet plet – så klarer systemet resten. Drypvandingssystemet vander nemlig automatisk når solen skinner.

Systemet består af en solcelle, der sender strøm til en lille pumpe, der så suger vand ud til de drypdyser, du har placeret i krukkerne, bedet, drivhuset el.lign.

På den måde slipper du altså for den daglige vanding og kan tage på ferie med god samvittighed.

I modsætning til de fleste drypvandingssystemer, skal Raingardens Soldrevne Drypvanding ikke kobles til en vandhane. Alt du har brug for er en tilpas størrelse vandbeholder eller regnvandstønde. Det betyder samtidig, at du kan genbruge regnvandet – hvilket både er godt for din pengepung og for miljøet.

Der medfølger 5 stk. drypdyser i pakken. Dyserne har et konstant lavt drypflow, der passer til krukker og drivhuset. Afstanden mellem drypdyserne tilpasses når systemet samles, så det fungerer til den enkelte planteopsætning.

Hvis du ønsker dyser til større krukker og bede, er det muligt at tilkøbe justerbare drypdyser, hvis vandmængde kan justeres ved at dreje på hovedet.

Den soldrevne drypvanding kan både bruges i dine bede, krukker, plantekasser mv.

Eftersom vandingen styres automatisk af solens stråler, kan du nu tage på ferie med god samvittighed, da den vil kunne vande dine planter i op til flere uger!

Pakken indeholder:

– Solcelle
– Pumpe
– 5 meter slange
– 5 stk. drypdyser med konstant drypflow inkl. T-stykker

NB. systemet kommer som samlesæt

OBS: Løftehøjden fra pumpen er 80-90 cm. Sættet kan optimalt trække 5 drypdyser. Ved brug af dyser med konstant flow kan den trække op til 10 stk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soldreven Drypvanding”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *