Ud fra en personlig erfaring sker det alt for ofte, at man glemmer at vande sine planter tilstrækkeligt i de varme og solrige perioder – hvilket typisk resulterer i udtørrede og døde planter. Problemet opstår ofte når man skal på ferie, og man ikke har fået naboen til at vande sine planter i mellemtiden.

For at imødekomme denne problematik har vi hos Raingardens udviklet en automatisk løsning – som udover at vande automatisk ikke er afhængig af at være koblet på en vandhane el.lign. På den måde bliver systemet langt mere fleksibelt og samtidig åbner det op for muligheden af at genbruge regnvand til vanding af ens planter – hvilket er den mest miljøvenlige og sundeste måde at vande på.

Raingardens’ Soldreven Drypvanding er er ideelt til både indendørs og udendørs, hvor du ønsker at slippe for den daglige vanding. Alt du har brug for er en vandbeholder.

Ved hjælp af en soldreven pumpe, der er koblet til en solcelle, trækkes vandet automatisk op fra en vandbeholder (eks. regnvandstønde) til tørstige planter og afgrøder.

Vha. medfølgende drypdysser kan mængden af vand reguleres til de enkelte planter, hvormed det sikres, at de hverken bliver over- eller undervandet.

Den soldrevne drypvanding kan både bruges i dine bede, krukker, plantekasser mv. Afstanden mellem drypdyserne kan justeres frit, så det passer til den enkelte planteopsætning

Eftersom vandingen styres automatisk af solens stråler, kan du nu tage på ferie med god samvittighed, da systemet vil vande dine planter mens du er væk.

Rigtig god fornøjelse!

Soldreven Drypvanding

Vand dine planter når solen skinner – helt automatisk!

450,00 DKK

Ikke på lager

Aldrig har det været nemmere at vande dine planter!

Med Raingardens Soldrevne Drypvandingssystem skal du blot bruge en vandbeholder og en solbeskinnet plet – så klarer systemet resten. Drypvandingssystemet vander nemlig automatisk når solen skinner.

Systemet består af en solcelle, der sender strøm til en lille pumpe, der så suger vand ud til de drypdyser, du har placeret i krukkerne, bedet, drivhuset el.lign.

På den måde slipper du altså for den daglige vanding og kan tage på ferie med god samvittighed.

I modsætning til de fleste drypvandingssystemer, skal Raingardens Soldrevne Drypvanding ikke kobles til en vandhane. Alt du har brug for er en tilpas størrelse vandbeholder eller regnvandstønde. Det betyder samtidig, at du kan genbruge regnvandet – hvilket både er godt for din pengepung og for miljøet.

Der medfølger 5 stk. drypdyser i pakken. Dyserne har et konstant lavt drypflow, der passer til krukker og drivhuset. Afstanden mellem drypdyserne tilpasses når systemet samles, så det fungerer til den enkelte planteopsætning.

Hvis du ønsker dyser til større krukker og bede, er det muligt at tilkøbe justerbare drypdyser, hvis vandmængde kan justeres ved at dreje på hovedet.

Den soldrevne drypvanding kan både bruges i dine bede, krukker, plantekasser mv.

Eftersom vandingen styres automatisk af solens stråler, kan du nu tage på ferie med god samvittighed, da den vil kunne vande dine planter i op til flere uger!

Pakken indeholder:

– Solcelle
– Pumpe
– 5 meter slange
– 5 stk. drypdyser med konstant drypflow inkl. T-stykker

NB. systemet kommer som samlesæt

OBS: Løftehøjden fra pumpen er 80-90 cm. Sættet kan optimalt trække 5 drypdyser. Ved brug af dyser med konstant flow kan den trække op til 10 stk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soldreven Drypvanding”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *