Stor Plantekasse – Linolie (blågrøn)

Selvvandende plantekasse med messing- eller kobberkanter og malet med linolie

1.395,00 DKK1.695,00 DKK

Add to wishlist
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Flot og elegant plantekasse til både indendørs og udendørs brug.

Denne plantekasse er håndbygget af nordisk miljøcertificeret fyrretræ på eget værksted i Fredensborg. Træet er malet med naturlig dansk produceret linolie fra firmaet Linolie & Pigment, hvilket er med til at give træet en flot glød samtidig med, at malingen miljøvenlig. Denne farve er af Linolie & Pigment opkaldt “Brobygger”.

Kanterne på plantekassen er udstyret med enten kobber- eller messing profiler, hvilket giver kassen et fuldendt og eksklusivt look. Det er muligt at vælge kantprofil under ‘størrelse’.

Mål: ca. l=35, b=35, h=38 cm.

OBS. højbedet har som standart ikke hjul. Hvis du ønsker hjul under plantekassen, kan de tilkøbes her: Hjul til højbed

 

Indendørs: 

Den indendørs plantekasse er udstyret med ét stort rum til leca-nødder, jord og planter. Her placeres leca-nødderne i bunden, hvorefter jord og planter påfyldes. Vandingen sker enten direkte i jorden eller i vandingsrøret, som er udstyret med en målepind, således vandstanden kan følges. Når målepinden er i bund, er det tid til at vande igen.

Pga. leca-nødderne i bunden af kassen, er der god plads til vand og altankassen skal derfor ikke vandes oftere end ca. hver anden uge.

 

Udendørs:

Den udendørs plantekasse er udstyret med et vandreservoir under jordlaget, hvilket giver plads til ca. 7 liter vand, således planterne kan holde i lang tid uden at blive vandet.

Vandreservoiret fyldes op via et vandingsrør. Her er det også muligt at følge vandstanden i plantekassen vha. en målepind. Desuden er altankassen udstyret med et overløb, således planterne ikke drukner ved længere tids regn.

Vandet suges op til jorden vha. særlige kapillærvæger, som bliver infiltreret af planternes rødder.

 

Plantekassen passer med andre ord sig selv – og du giver de bedste chancer til dine planter for at overleve. Rigtig god fornøjelse.

Kantprofiler

Messing, Kobber

Inde / ude

Indendørs, Udendørs m. overløb

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stor Plantekasse – Linolie (blågrøn)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Our offer