Smalt Højbed – Shou Sugi Ban

Selvvandende højbed med vandreservoir. Brændt træ efter Shou Sugi Ban metoden. Kan vælges med enten messing- eller kobberkanter.

1.695,00 DKK1.795,00 DKK

Add to wishlist
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Et yderst dekorativt og praktisk højbed til både indendørs og udendørs brug.

Højbedet er håndbygget af nordisk miljøcertificeret fyrretræ på eget værksted i Fredensborg. Træet er brændt efter en gammel japansk træbehandlingsteknik, kaldet Shou Sugi Ban, der gør træet langtidsholdbar overfor vejr og vind – og giver samtidig træet en utrolig smuk overflade. Træet er efterfølgende behandlet med naturlig linolie.

Kanterne på højbedet er udstyret med messing- eller kobberprofiler, hvilket giver kassen et fuldendt og eksklusivt look.

Højbedet er flot og æstetisk og er samtidig nem at holde. Under jordlaget findes et lille vandreservoir på ca. 3 liter, hvorfra planterne automatisk bliver vandet vha. kapillærvæger, der suger vandet op til planterne. Vandet suges op fra vandreservoiret til planterne vha. nogle særlige kapillærvæger. Efterhånden som planterne “drikker” vandet, suges mere vand op fra reservoiret. På den måde får planterne den helt rigtige mængde vand og samtidig behøver du ikke at tænke på vanding de næste mange uger.

I den udendørs model er højbedet udstyret med et overløb, som sikrer, at planterne ikke kommer til at stå i for meget vand, hvis det regner meget eller hvis der påfyldes for meget vand.

 

Dette højbed klarer med andre ord nærmest sig selv – alt du skal gøre, er at plante nogle afgrøder i og så vande en sjælden gang i mellem. Højbedet kan klare sig i op til 4 uger uden at blive vandet.

Mål: ca. l=55, b=22, h=38 cm.

 

OBS. højbedet kommer som udgangspunkt uden hjul. De kan tilkøbes her: Hjul til Højbed

Kantprofiler

Messing,  Kobber

Inde / Ude

Indendørs, Udendørs m. overløb

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smalt Højbed – Shou Sugi Ban”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *