Smalt Højbed – Linolie (grøn transparent)

Selvvandende højbed med messingkanter og malet med transparent linolie

1.695,00 DKK

Add to wishlist
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Et yderst dekorativt og praktisk højbed til indendørs brug.

Højbedet er håndbygget af nordisk miljøcertificeret fyrretræ på eget værksted i Fredensborg. Træet er malet med en speciel dansk produceret linolie fra firmaet Linolie & Pigment. Malingen er transparent og fremhæver træets årer på fineste vis. Farven her er mørk grøn og er af Linolie & Pigment opkaldt “Amsterdam”. Malingen tåler ikke regn, hvorfor dette højbed kun er beregnet til indendørs brug. 

Kanterne på højbedet er udstyret med messing- eller kobberprofiler, hvilket giver kassen et fuldendt og eksklusivt look.

Højbedet er flot og æstetisk og er samtidig nem at holde. Under jordlaget findes et lille vandreservoir på ca. 3 liter, hvorfra planterne automatisk bliver vandet vha. kapillærvæger, der suger vandet op til planterne.

Vandreservoiret fyldes op via et vandingsrør. Her er det også muligt at følge vandstanden i altankassen vha. en målepind, som samtidig indikerer, hvor meget vand der kan påfyldes.

Dette højbed klarer med andre ord nærmest sig selv – alt du skal gøre, er at plante nogle afgrøder i og så vande en sjælden gang i mellem. Højbedet kan klare sig i op til 4 uger uden at blive vandet.

Mål: ca. l=55, b=22, h=38 cm.

OBS. hvis du ønsker hjul til højbedet, kan de tilkøbes her: Hjul til Højbed

Kantprofiler

Messing, Kobber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smalt Højbed – Linolie (grøn transparent)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Our offer