Selvvandende Højbed – Shou Sugi Ban

Smukt selvvandende højbed til både inde og ude. Brændt efter Shou Sugi Ban metode. Vander selv vha. særlige kapillær-væger.

2.295,00 DKK2.395,00 DKK

Add to wishlist
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,

Raingardens Højbed er ikke bare et utroligt flot og æstetisk højbed – det er også nemt at vedligeholde og passer selv vandingen af planterne.

Højbedets vandreservoir (på ca. 15L) findes under planterne og påfyldes nemt via et vandingsrør. Det er også her du kan følge med i vandstanden vha. en målepind.
Vandet suges op fra vandreservoiret til planterne vha. nogle særlige kapillærvæger. Efterhånden som planterne “drikker” vandet, suges mere vand op fra reservoiret. På den måde får planterne den helt rigtige mængde vand og samtidig behøver du ikke at tænke på vanding de næste mange uger.

Højbedet er håndbygget af nordisk miljøcertificeret fyrretræ på eget værksted i Fredensborg. Træet er brændt efter en gammel japansk træbehandlingsteknik, kaldet Shou Sugi Ban, der gør træet langtidsholdbar overfor vejr og vind – og giver samtidig træet en utrolig smuk overflade. Træet er efterfølgende behandlet med naturlig linolie.

Kanterne på højbedet er udstyret med enten kobber- eller messing profiler, hvilket giver kassen et fuldendt og eksklusivt look. Det er muligt at vælge kantprofil under ‘størrelse’.

I den udendørs model er højbedet udstyret med et overløb, som sikrer, at planterne ikke kommer til at stå i for meget vand, hvis det regner meget eller hvis der påfyldes for meget vand.
På den måde kan højbedet altså klare sig selv i flere uger uden, at du skal tænke på om blomsterne tørrer ud!

Mål: ca. l=70, B=35, H=50 cm.
Jordlag: ca. 30 cm.

Medfølger ikke:
– Jord + planter

OBS. højbedet kommer som udgangspunkt uden hjul. De kan tilkøbes her: Hjul til Højbed

Vægt 10 kg
Kantprofiler

Kobber, Messing

Inde / Ude

Indendørs, Udendørs m. overløb

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Selvvandende Højbed – Shou Sugi Ban”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *