Mini Plantekasse – Shou Sugi Ban & Kobber

Selvvandende mini plantekasse med brændt træ og kobberkanter

645,00 DKK

Add to wishlist
Kategori: Tag:

Selvvandende lille plantekasse til både indendørs og udendørs.

Plantekassen er håndbygget af nordisk miljøcertificeret fyrretræ. Træet er brændt efter en gammel japansk træbehandlingsteknik, kaldet Shou Sugi Ban, der gør træet langtidsholdbar overfor vejr og vind – og giver samtidig træet en utrolig smuk overflade. Træet er efterfølgende behandlet med naturlig linolie.

Plantekassen er flot og æstetisk og er samtidig nem at holde. Under jordlaget findes et lille vandreservoir på ca. 1,5 liter, hvorfra planterne automatisk bliver vandet vha. kapillærvæger, der suger vandet op til planterne.

Kanterne er udstyret med kobberprofiler som med tiden vil patinere, hvis den står udendørs.

Vandreservoiret fyldes op via et vandingsrør. Her er det også muligt at følge vandstanden i altankassen vha. en målepind. Hvis der fyldes for meget vand i altankassen, eller hvis det regner i længere tid, har altankassen et overløb, således planterne ikke drukner (gælder kun udendørs-model).

Denne plantekasse klarer med andre ord nærmest sig selv – alt du skal gøre, er at plante nogle afgrøder i og så vande en sjælden gang i mellem. Plantekassen kan klare sig i op til 2 uger i tørvejr uden at blive vandet.

Mål: ca. l=20, b=20, h=22 cm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini Plantekasse – Shou Sugi Ban & Kobber”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *