Mini Plantekasse – Linolie (mint)

Selvvandende plantekasse med messing- eller kobberkanter og malet med linolie

495,00 DKK

Add to wishlist
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Ny og elegant plantekasse, som passer ind i de fleste hjem. Plantekassen har en perfekt størrelse til både at kunne stå på bordet, på kommoden, på gulvet eller hvor det nu passer. Plantekassen er primært tiltænkt til indendørs brug, men kan også sagtens stå udendørs.

Plantekassen er håndbygget af nordisk miljøcertificeret fyrretræ på eget værksted i Fredensborg. Træet er malet med naturlig dansk produceret linolie fra firmaet Linolie & Pigment, hvilket er med til at give træet en flot glød samtidig med, at malingen miljøvenlig. Denne farve er af Linolie & Pigment opkaldt “Nænsomhed”.

 

Kanterne på plantekassen er udstyret med enten kobber- eller messing profiler, hvilket giver kassen et fuldendt og eksklusivt look. Det er muligt at vælge kantprofil herover.

Plantekassen er udstyret med ét stort rum til leca-nødder, jord og planter. Her placeres leca-nødderne i bunden, hvorefter jord og planter påfyldes. Vandingen sker enten direkte i jorden eller i vandingsrøret, som er udstyret med en målepind, således vandstanden kan følges. Når målepinden er i bund, er det tid til at vande igen.

Pga. leca-nødderne i bunden af kassen, er der god plads til vand og altankassen skal derfor ikke vandes oftere end ca. hver anden uge.

Mål: ca. L=20, b=20, h=20 cm.

Rigtig god fornøjelse.

 

OBS. hvis du ønsker at hænge din Mini Plantekasse på væggen ligesom Raingardens Altankasse, så skriv en mail til: info@raingardens.dk, så er det også muligt

 

Kantprofiler

Messing, Kobber

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mini Plantekasse – Linolie (mint)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Our offer