Altankasse – Shou Sugi Ban & Messing

Selvvandende altankasse med brændt træ og messingkanter

1.095,00 DKK1.295,00 DKK

Add to wishlist
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Dette er en flot og æstetisk altankasse, der samtidig er nem at holde. Under jordlaget findes et lille vandreservoir på ca. 5 liter, hvorfra planterne automatisk bliver vandet vha. kapillærvæger, der suger vandet op til planterne.

Altankassen er håndbygget af nordisk miljøcertificeret fyrretræ. Træet er brændt efter en gammel japansk træbehandlingsteknik, kaldet Shou Sugi Ban, der gør træet langtidsholdbar overfor vejr og vind – og giver samtidig træet en utrolig smuk overflade. Træet er efterfølgende behandlet med naturlig linolie.

Kanterne er udstyret med messingprofiler som med tiden vil patinere, hvis altankassen hænger udendørs.

Vandreservoiret fyldes op via et vandingsrør. Her er det også muligt at følge vandstanden i altankassen vha. en målepind. Hvis der fyldes for meget vand i altankassen, eller hvis det regner i længere tid, har altankassen et overløb, således planterne ikke drukner.

Denne altankasse klarer med andre ord nærmest sig selv – alt du skal gøre, er at plante nogle afgrøder i og så vande en sjælden gang i mellem. Altankassen kan klare sig i op til en måned i tørvejr uden at blive vandet.

Mål: ca. L=50/65, b=20, h=22 cm.

Størrelse

55 cm, 65 cm, 75 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Altankasse – Shou Sugi Ban & Messing”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Our offer